Grupare de traficanţi de persoane, anihilată

Nouăsprezece persoane sunt suspectate că, prin promisiunea oferirii unui loc de muncă, au recrutat, transportat şi cazat în Spania şi Anglia, în scopul exploatării sexuale, 45 de persoane, dintre care cinci minore / Suspecţii sunt cercetaţi pentru iniţierea sau constituirea unui grup infracţional organizat, ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup, trafic de persoane şi trafic de minori şi spălare de bani .

Acţiuni ale poliţiştilor pentru combaterea contrabandei cu ţigări

Două persoane au fost reţinute şi o alta este cercetată în stare de libertate, în urma unui flagrant şi a 3 percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor şi cei ai Poliţiei comunale Mătăsari, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru. La percheziţiile domiciliare efectuate, poliţiştii au găsit peste 1.800 pachete de ţigări de contrabandă.

ULTIMA
ORĂ

Modificări legislative pentru gestionarea eficientă a cazurilor de violență de către polițiști, detalii aici

Acțiuni ale polițiștilor în domeniul operațiunilor cu substanțe periculoase și deșeuri, citește știrea aici

138 de autori de infracțiuni prinși în flagrant, în cursul zilei de ieri, detalii aici

18 persoane au fost salvate de angajații MAI, în ultimele 24 de ore, citește mai mult aici

Aproximativ 5.000 de evenimente la care s-a intervenit operativ, în cursul zilei de ieri, detalii aici

Aprope 31.000 de verificări au fost efectuate cu aplicația eDAC pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale, în ultimele 24 de ore, detalii aici

Sari la conținut