24 000 de litri de gaz petrolier lichefiat confiscat

În urma unei acţiuni pe linia combaterii contrabandei şi evaziunii fiscale, poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere în cooperare cu comisarii Gărzii Finaciare Mehedinţi şi lucrători din cadrul Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale Mehedinţi au descoperit la aproximativ 1 km de linia de frontieră, în localitatea Ostrovul Corbului, un depozit ilegal de combustibil în care se afla cantitatea de aproximativ 24 000 de litri de gaz petrolier lichefiat.
Administratorul firmei nu a putut prezenta documente de deţinere şi depozitare pentru cele 6 recipiente ce conţineau gaz petrolier lichefiat.
Cantitatea de 24.000 de litri de GPL, în valoare de 63.600 lei, a fost indisponibilizată până la definitivarea cercetărilor.

Întâlnire a şefilor Poliţiilor de Frontieră la Soci

În perioada 19 – 22 octombrie 2010, o delegaţie a Poliţiei de Frontieră Române, condusă de inspectorul general, chestor principal de poliţie Ioan BUDA, a participat la cea de-a XI-a Întâlnire Anuală a Şefilor Poliţiilor de Frontieră/Gardă de Coastă din statele riverane Mării Negre, ce s-a desfăşurat în Federaţia Rusă, la Soci.
Întâlnirea a avut loc în conformitate cu Acordul de cooperare între guvernele statelor participante la Cooperarea Economică a Mării Negre în domeniul combaterii criminalităţii, în special a formelor ei organizate, semnat la Kerkyra, la 2 octombrie 1998, între statele riverane Mării Negre (Bulgaria, Georgia, Federaţia Rusă, Turcia, Ucraina şi România).

ULTIMA
ORĂ

1.495 misiuni de asistență medicală, în ultimele 24 de ore. Citiți aici

23 persoane salvate de angajații MAI. Citiți aici

Aproape 600 de șoferi au fost scoși din trafic, în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Trafic intens la graniţa cu Bulgaria. Detalii aici

Percheziții domiciliare, într-un dosar de criptomonede transferate ilegal, cu un prejudiciu de milioane de dolari

Rezultatele înregistrate la frontieră în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Bilanțul misiunilor pompierilor desfășurate de salvatori în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Peste 28.000 de verificări au fost efectuate cu aplicația eDAC

Aproape 5.000 de intervenții ale angajaților MAI, pentru siguranța cetățenilor, în ultimele 24 de ore

Sari la conținut