Reţea de trafic internaţional de droguri, destructurată

Peste trei kilograme de heroină au fost ridicate de poliţiştii antidrog de la 12 persoane suspectate de trafic internaţional de herionă pe relaţia Turcia – România. / Pe lângă substanţele interzise, poliţiştii au depistat la locuinţele acestora 115 comprimate de metadonă, două autoturisme în valoare totală de aproximativ 20.000 de euro, echivalentul în valută a peste 25.000 de euro, bijuterii şi alte bunuri.

Poliţiştii de frontieră români au contribuit la succesul operaţiunii -RABIT- desfasurata la frontiera externa terestră a Greciei

Timp de patru luni de zile, 24 poliţişti de frontieră din cadrul PFR au participat la operaţiunea „RABIT” 2010 organizată de Agenţia Europeană FRONTEX (Agenţia Europeană pentru Managementul Cooperării Operaţionale la Frontierele Externe ale Statelor Membre ale Uniunii Europene) ce s-a desfăşurat la frontiera externă a Greciei cu Turcia.

Cooperare Schengen

În ultima săptămână, în urma schimbului de date şi informaţii suplimentare prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I.-I.G.P.R., poliţiştii români, împreună cu partenerii de pe teritoriul celorlalte state membre Schengen, au depistat 103 persoane şi 49 bunuri ce fac obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen. / Dintre acestea, pe teritoriul României au fost depistate 81 persoane şi 44 bunuri urmărite la nivel internaţional de către autorităţile celorlalte state membre Schengen.

ULTIMA
ORĂ

Modificări legislative pentru gestionarea eficientă a cazurilor de violență de către polițiști, detalii aici

Acțiuni ale polițiștilor în domeniul operațiunilor cu substanțe periculoase și deșeuri, citește știrea aici

138 de autori de infracțiuni prinși în flagrant, în cursul zilei de ieri, detalii aici

18 persoane au fost salvate de angajații MAI, în ultimele 24 de ore, citește mai mult aici

Aproximativ 5.000 de evenimente la care s-a intervenit operativ, în cursul zilei de ieri, detalii aici

Aprope 31.000 de verificări au fost efectuate cu aplicația eDAC pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale, în ultimele 24 de ore, detalii aici

Sari la conținut