Depistat de poliţişti în timp ce vindea echipamente utilizate pentru clonarea cardurilor

Poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate dâmboviţeni, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, au reţinut un bărbat, suspectat că vindea aparatură specială, folosită pentru clonarea cardurilor./ Acesta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunilor de sprijinire a unei grupări infracţionale, falsificare de instrumente de plată electronică şi deţinerea de echipamente în vederea falsificării de carduri.

Flagrant dare de mită

Astăzi, 13 mai a.c., ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Sibiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu sprijinul tehnic al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (D.G.I.P.I.) au prins în flagrant o persoană din localitate, care a oferit cu titlu de mită suma de 200 euro unui ofiţer de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

40.000 Euro plătiţi de patru migranţi iranieni pentru a ajunge ilegal în Germania

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Negru Vodă, judeţul Constanţa, au depistat patru cetăţeni iranieni care, folosindu-se de documente turceşti false şi sprijiniţi de un cetăţean român şi unul bulgar, intenţionau să ajungă ilegal în Germania. Migranţii au declarat că au plătit 10.000 Euro fiecare pentru documentele false şi pentru a fi ajutaţi să treacă ilegal frontierele până la destinaţie. Alte unsprezece persoane au fost depistate, în ultimele 48 de ore, de către poliţiştii de frontieră bihoreni şi botoşăneni în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera.

ULTIMA
ORĂ

Modificări legislative pentru gestionarea eficientă a cazurilor de violență de către polițiști, detalii aici

Acțiuni ale polițiștilor în domeniul operațiunilor cu substanțe periculoase și deșeuri, citește știrea aici

138 de autori de infracțiuni prinși în flagrant, în cursul zilei de ieri, detalii aici

18 persoane au fost salvate de angajații MAI, în ultimele 24 de ore, citește mai mult aici

Aproximativ 5.000 de evenimente la care s-a intervenit operativ, în cursul zilei de ieri, detalii aici

Aprope 31.000 de verificări au fost efectuate cu aplicația eDAC pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale, în ultimele 24 de ore, detalii aici

Sari la conținut