Cultură ilicită de canabis, descoperită în locuinţa unui suspect de trafic de droguri

• Flagrant: Un membru al unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de droguri de risc, a fost surprins de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, în timp ce încerca să vândă marijuana.

• Percheziţii la locuinţele membrilor grup infracţional: oamenii legii au descoperit o cultură ilicită de canabis, aproximativ 1,7 kg. de plante mărunţite de canabis şi alte cantităţi de droguri.

Semnarea contractului de finanţare a proiectului „Joint Risk Management During Emergencies In The Danube Area Border”

Astăzi, la sediul Biroului Regional de Cooperare Transfrontalieră – Călăraşi, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Marcel – Sorin Lucaciu, a semnat contractul de finanţare a proiectului „Joint Risk Management During Emergencies In The Danube Area Border”, din cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013.

Grup infracţional specializat în activităţi ilicite în sfera infracţionalităţii de criminalitate organizată, destructurat la Iasi

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.J.P.F. Iaşi – Biroul Combaterea Infracţionalităţii Transfrontaliere, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi, cu sprijinul D.G.I.P.I.-S.J.I.P.I. Iaşi au destructurat un grup infracţional care desfăşura activităţi ilicite de contrabandă şi, pe anumite segmente, în sfera infracţiunilor de trafic de droguri.

Judeţul Arad: un poliţist a refuzat o mită de 500 euro

Un cetăţean din Arad a fost prins ieri în flagrant de către ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Anticorupţie pentru Judeţul Arad, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, cu sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (D.G.I.P.I.), în timp ce oferea unui agent de poliţie suma de 500 de euro pentru ca acesta să nu-şi îndeplinească în mod integru atribuţiile de serviciu.

ULTIMA
ORĂ

1.495 misiuni de asistență medicală, în ultimele 24 de ore. Citiți aici

23 persoane salvate de angajații MAI. Citiți aici

Aproape 600 de șoferi au fost scoși din trafic, în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Trafic intens la graniţa cu Bulgaria. Detalii aici

Percheziții domiciliare, într-un dosar de criptomonede transferate ilegal, cu un prejudiciu de milioane de dolari

Rezultatele înregistrate la frontieră în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Bilanțul misiunilor pompierilor desfășurate de salvatori în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Peste 28.000 de verificări au fost efectuate cu aplicația eDAC

Aproape 5.000 de intervenții ale angajaților MAI, pentru siguranța cetățenilor, în ultimele 24 de ore

Sari la conținut