Invitaţie conferinţă de presă M.A.I. ora 18.30

Astăzi, 27 ianuarie, ora 18.30, la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor se va desfăşura o conferinţă de presă susţinută de domnii chestor de poliţie Ioan Dascălu, secretar de stat, şeful Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, Mihai Capră, secretar de stat pentru Relaţia cu Instituţiile Prefectului, chestor de poliţie Liviu Popa, inspectorul general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, colonel Marcel-Sorin Lucaciu, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, şi Raed Arafat, subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

Salvatorii I.G.S.U. în continuare la datorie

În judeţul Giurgiu, un echipaj de pompieri militari din cadrul Gărzii de intervenţie Ghimpaţi acţionează în sprijinul echipelor de la bazele de deszăpezire ale Secţiei Drumuri Naţionale Bucureşti Sud, pentru a scoate din nămeţi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, blocate în zona Schitu. De asemenea, două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Giurgiu intervin în zona Uzunu pentru degajarea zăpezii din jurul autoturismelor rămase blocate pe marginea şoselei.

Chestorul de poliţie Ioan Dascălu a prezentat situatia evenimentelor produse in urma fenomenelor meteorologice

Astăzi, 27 ianuarie a.c., ora 12.00, la sediul M.A.I. a avut loc o conferinţă de presă la care au participat şeful Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, chestor de poliţie Ioan Dascălu, secretarul de stat pentru Relaţia cu Instituţiile Prefectului, Mihai Capră, inspectorul general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, chestor de poliţie Liviu Popa şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat.

ULTIMA
ORĂ

1.495 misiuni de asistență medicală, în ultimele 24 de ore. Citiți aici

23 persoane salvate de angajații MAI. Citiți aici

Aproape 600 de șoferi au fost scoși din trafic, în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Trafic intens la graniţa cu Bulgaria. Detalii aici

Percheziții domiciliare, într-un dosar de criptomonede transferate ilegal, cu un prejudiciu de milioane de dolari

Rezultatele înregistrate la frontieră în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Bilanțul misiunilor pompierilor desfășurate de salvatori în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Peste 28.000 de verificări au fost efectuate cu aplicația eDAC

Aproape 5.000 de intervenții ale angajaților MAI, pentru siguranța cetățenilor, în ultimele 24 de ore

Sari la conținut