Reuniune a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind situaţia creată pe Dunăre ca urmare a producerii unor poduri de gheaţă

La solicitarea Ministerului Mediului şi Pădurilor, membrii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă s-au reunit, astăzi, 27 februarie a.c., la sediul M.A.I., în şedinţă extraordinară, pentru a analiza situaţia creată pe fluviul Dunărea ca urmare a producerii unor poduri de gheaţă, cu impact sever asupra navigaţiei, securităţii ambarcaţiunilor, porturilor, mediului şi măsurile ce se impun a fi asigurate în scopul gestionării stării de fapt. În cadrul şedinţei au fost prezentate prognozele meteorologice şi hidrologice pentru perioada următoare.

Invitaţie/ Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane – Încheierea proiectului „Îmbunătăţirea cooperării transnaţionale în cazurile de trafic de persoane din Europa de Sud-Est”

Peste o sută de reprezentanţi ai organizaţiilor guvernamentale, neguvernamentale şi internaţionale care activează în domeniul combaterii traficului de fiinţe umane în Europa se vor reuni la Bucureşti în perioada 27 – 29 februarie 2012 pentru încheierea proiectului „Îmbunătăţirea cooperării transnaţionale în cazurile de trafic de persoane din Europa de Sud-Est” (TRM-II), finanţat de USAID (Agenţia pentru Dezvoltare Internaţională a Statelor Unite) şi implementat de ICMPD (Centrul Internaţional pentru Elaborarea de Politici în Domeniul Migraţiei). Evenimentul va evidenţia principalele realizări ale proiectului, precum şi recomandări pentru continuarea cooperării transnaţionale în combaterea traficului.

Din ordinul ministrului Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, inspectorul general al Poliţiei de Frontieră a dispus controale la Giurgiu şi Borş pentru verificarea modului în care au fos

Din ordinul ministrului Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, inspectorul general al Poliţiei de Frontieră Române, chestor şef de poliţie Ioan Buda a dispus Serviciului Control din cadrul I.G.P.F. efectuarea, în regim de urgenţă, a unor controale la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Giurgiu din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu şi Sectorului Poliţiei de Frontieră Borş, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.

Întâlnire a şefului Departamentului Schengen, Afaceri Europene şi Relaţii Internaţionale, chestor şef Marian Tutilescu, cu deputatul Stephan Mayer, membru al Bundestag-ului R.F.G.

Şeful Departamentului Schengen, Afaceri Europene şi Relaţii Internaţionale din cadrul M.A.I., chestor şef de poliţie Marian Tutilescu, s-a întâlnit vineri, 24 februarie a.c., la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor, cu deputatul Stephan Mayer, membru al Bundestag-ului Republicii Federale Germania. Tema principală a discuţiilor a fost procesul de aderare a României la Spaţiul Schengen.

ULTIMA
ORĂ

1.495 misiuni de asistență medicală, în ultimele 24 de ore. Citiți aici

23 persoane salvate de angajații MAI. Citiți aici

Aproape 600 de șoferi au fost scoși din trafic, în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Trafic intens la graniţa cu Bulgaria. Detalii aici

Percheziții domiciliare, într-un dosar de criptomonede transferate ilegal, cu un prejudiciu de milioane de dolari

Rezultatele înregistrate la frontieră în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Bilanțul misiunilor pompierilor desfășurate de salvatori în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Peste 28.000 de verificări au fost efectuate cu aplicația eDAC

Aproape 5.000 de intervenții ale angajaților MAI, pentru siguranța cetățenilor, în ultimele 24 de ore

Sari la conținut