Invitaţie/ Conferinţă de presă organizată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă

Joi, 1 martie a.c., începând cu ora 09.00, la sediul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă se va desfăşura o conferinţă de presă, având teme legate de prezentarea „Planului strategic de dezvoltare instituţională a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă pe perioada 2012 – 2016”, gestionarea situaţiei de urgenţă determinată de fenomenele meteo periculoase (viscole şi înzăpeziri) din perioada 25.01 – 22.02.2012, de împlinirea a 79 de ani de existenţă a Protecţiei Civile din România şi de Ziua Mondială a Protecţiei Civile.

Întâlnire de lucru a secretarului de stat, şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, chestor de poliţie Ioan Dascălu, cu Reprezentantul special al O.S.C.E. şi Coordonator pentru Co

Secretarul de stat, şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, chestor de poliţie Ioan Dascălu, s-a întâlnit marţi, 28 februarie a.c., la sediul M.A.I., cu Reprezentantul special al O.S.C.E. şi Coordonator pentru Combaterea Traficului de Fiinţe Umane, Maria Grazia Gianmarinaro.

Suspect de evaziune fiscală, înşelăciune şi exercitarea fără drept a unei profesii, reţinut

Un tânăr de 23 de ani, din Şimleu, este suspectat de poliţiştii din cadrul I.P.J. Sălaj că, pretinzând că are cunoştinţe medicale, a înşelat bolnavi de cancer, vânzându-le medicamente „miraculoase”. Totodată este suspectat că şi-a declinat calitatea de detectiv particular, fără a absolvi niciun curs în acest sens şi a înşelat statul român cu peste 1 milion de lei, neînregistrând în contabilitate venituri de peste 3,3 milioane lei.

Argeş / Poliţist cercetat de ofiţerii D.G.A. pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi favorizarea infractorului

La data de 28.02.2012, lucrătorii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Argeş, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au executat un mandat de aducere şi au efectuat o percheziţie la domiciliul unui agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (I.P.J.) Argeş – Serviciul Poliţiei Rutiere, acesta fiind învinuit într-un dosar penal, pentru comiterea infracţiunilor de trafic de influenţă şi favorizarea infractorului, fapte prev. şi ped. de art. 257 Cp, rap. la art. 7 alin. 3 din Lg. 78/2000 cu modificările şi completările ulterioare şi art. 264 Cp, cu aplic. art. 33 lit. a Cp.

Grup infracţional specializat în comiterea de tâlhării, destructurat de poliţiştii bucureşteni

Începând cu luna noiembrie 2011, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale, împreună cu procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, cu sprijinul I.G.P.R. – Direcţia de Operaţiuni Speciale, au documentat activitatea unui grup infracţional specializat în comiterea de tâlhării, folosind echipamente cu elemente de uniformă şi declinându-şi calitatea de poliţişti.

ULTIMA
ORĂ

1.495 misiuni de asistență medicală, în ultimele 24 de ore. Citiți aici

23 persoane salvate de angajații MAI. Citiți aici

Aproape 600 de șoferi au fost scoși din trafic, în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Trafic intens la graniţa cu Bulgaria. Detalii aici

Percheziții domiciliare, într-un dosar de criptomonede transferate ilegal, cu un prejudiciu de milioane de dolari

Rezultatele înregistrate la frontieră în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Bilanțul misiunilor pompierilor desfășurate de salvatori în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Peste 28.000 de verificări au fost efectuate cu aplicația eDAC

Aproape 5.000 de intervenții ale angajaților MAI, pentru siguranța cetățenilor, în ultimele 24 de ore

Sari la conținut