Declaraţie de presă a ministrului Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca

Ministrul Administraţiei şi Internelor a susţinut astăzi, 12 martie a.c., la sediul ministerului, o declaraţie de presă în cadrul căreia a prezentat rezultatele controlului dispus la Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu” – Policlinica M.A.I., pentru verificarea împrejurărilor în care Gheorghe Vlădan a fost încadrat ca personal contractual în Ministerul Administraţiei şi Internelor şi, ulterior, trecut în corpul agenţilor de poliţie.

Suspect de trafic de droguri, reţinut

Timp de aproximativ trei luni, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog – Biroul Zonal 2, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au desfăşurat activităţi specifice, reuşind probarea activităţii infracţionale a unui suspect de trafic de droguri din capitală, N. L., în vârstă de 33 ani. Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

D.G.A./ Angajată a Serviciului Judeţean de Medicină Legală Bacău prinsă în flagrant în timp ce primea suma de 6.500 de lei pentru a influenţa rezultatul unei analize toxicologice

În ziua de 9 martie a.c., lucrători din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie sub directa coordonare a Prim Procurorului Adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău şi cu sprijinul tehnic al Serviciului Român de Informaţii – Direcţia Judeţeană de Informaţii Bacău au prins în flagrant pe D. R., angajată a Serviciului Judeţean de Medicină Legală Bacău, în timp ce primea suma de 6.500 de lei pentru a influenţa rezultatul unei analize toxicologice.

Prindere în flagrant – Serviciul de Investigaţii Criminale – Poliţia Sectorului 6

La data de 11 martie 2012, în jurul orei 08:45, poliţişti din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale – Poliţia Sectorului 6, i-au prins în flagrant pe G. Ionel de 46 de ani, G. Dumitru de 42 de ani şi R. Ionuţ de 24 de ani, toţi din Bucureşti, care deţineau într-un autoturism marca VW, în vederea comercializării, cantitatea de 67.140 de ţigarete, diferite mărci, ce nu aveau aplicate timbre fiscale eliberate de autorităţile române.

ULTIMA
ORĂ

1.495 misiuni de asistență medicală, în ultimele 24 de ore. Citiți aici

23 persoane salvate de angajații MAI. Citiți aici

Aproape 600 de șoferi au fost scoși din trafic, în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Trafic intens la graniţa cu Bulgaria. Detalii aici

Percheziții domiciliare, într-un dosar de criptomonede transferate ilegal, cu un prejudiciu de milioane de dolari

Rezultatele înregistrate la frontieră în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Bilanțul misiunilor pompierilor desfășurate de salvatori în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Peste 28.000 de verificări au fost efectuate cu aplicația eDAC

Aproape 5.000 de intervenții ale angajaților MAI, pentru siguranța cetățenilor, în ultimele 24 de ore

Sari la conținut