A.N.A./Săptămâna Naţională a Voluntariatului

Pentru a marca Săptămâna Naţională a Voluntariatului, Agenţia Naţională Antidrog organizează în perioada 14-20 mai 2012 activităţi care urmăresc mobilizarea sincronizată a voluntarilor antidrog şi organizaţiilor partenere din mediul guvernamental şi non-guvernamental, prin acţiuni preventive în comunitate. La nivel teritorial, acţiunile vor fi coordonate la nivelul Centrelor Regionale de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CRPECA).

Şeful Departamentului Schengen, Afaceri Europene şi Relaţii Internaţionale, chestor şef de poliţie Marian TUTILESCU, s-a întâlnit cu o delegaţie a Ministerului de Afaceri Externe olandez

Şeful Departamentului Schengen, Afaceri Europene şi Relaţii Internaţionale, chestor şef de poliţie Marian TUTILESCU, s-a întâlnit astăzi, 11 mai a.c., la sediul M.A.I., cu o delegaţie a Ministerului de Afaceri Externe olandez condusă de consilierul diplomatic al premierului Rutte, Ronald van Roeden.

D.G.A./Agent de poliţieprins în flagrant după ce a pretins şi primit de la un cetăţean 200 euro

Astăzi, 11.05.2012, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi cu sprijinul tehnic acordat de S.R.I. Dolj, au prins în flagrant un agent de poliţie din cadrul I.P.J. Dolj – Secţia de Poliţie Rurală Poiana Mare după ce a pretins şi primit de la un cetăţean 200 euro, pentru a interveni pe lângă procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat, în vederea obţinerii unei soluţii favorabile într-un dosar în care bărbatul era cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Grup infracţional specializat în producerea şi comercializarea ilegală a ţigaretelor, destructurat

4 dispozitive de fabricare şi ambalare ţigarete, 43 de kilograme tutun tocat şi netocat, pachete pentru ambalarea ţigaretelor, precum şi 15 pachete ce conţineau tuburi de ţigarete inscripţionate cu diferite mărci, au fost descoperite de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Buzău şi procurorii D.I.I.C.O.T., la locuinţele mai multor persoane din Buzău şi Prahova.

Percheziţii la locuinţele mai multor suspecţi de fraude economice – trei dintre aceştia au fost arestaţi

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat, la data de 10 mai a.c., opt percheziţii în judeţul Hunedoara, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul total estimat până în prezent este de aproximativ aproximativ 1.000.000 de Euro. Trei suspecţi au fost arestaţi preventive.

Migranţi ascunşi pe platformele unor garnituri de tren, depistaţi în ultimele 24 de ore la Curtici

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Curtici au depistat şi reţinut, azi noapte, şaisprezece algerieni care încercau să treacă ilegal frontiera româno-ungară ascunşi pe platforma unui tren care transporta autoturisme. Alte şaisprezece persoane, cetăţeni algerieni, tunisieni şi marocani, au fost depistate la Curtici de către poliţiştii de frontieră în timp ce încercau să iasă ilegal din ţară, folosind aceeaşi metodă.

Activitatea unui grup infracţional ce se ocupa cu falsificarea de documente, documentată de polițiști bucureșteni

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – Sector 6, au documentat activitatea unui grup infracţional ce se ocupă cu falsificarea de documente de venit şi angajare şi recrutarea de persoane care să obţină în mod fraudulos credite de la diferite instituţii financiar bancare sau nebancare, în baza documentelor puse la dispoziţie de membrii grupării.

ULTIMA
ORĂ

1.495 misiuni de asistență medicală, în ultimele 24 de ore. Citiți aici

23 persoane salvate de angajații MAI. Citiți aici

Aproape 600 de șoferi au fost scoși din trafic, în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Trafic intens la graniţa cu Bulgaria. Detalii aici

Percheziții domiciliare, într-un dosar de criptomonede transferate ilegal, cu un prejudiciu de milioane de dolari

Rezultatele înregistrate la frontieră în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Bilanțul misiunilor pompierilor desfășurate de salvatori în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Peste 28.000 de verificări au fost efectuate cu aplicația eDAC

Aproape 5.000 de intervenții ale angajaților MAI, pentru siguranța cetățenilor, în ultimele 24 de ore

Sari la conținut