Secretarul de stat Ioan Căbulea a participat la conferinţa la nivel înalt intitulată Sclavia modernă

Secretarul de stat, şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, a participat, în data de 11 octombrie a.c., la Conferinţa la nivel înalt intitulată Sclavia modernă: Impactul traficului de persoane în scopul exploatării prin muncă în Europa care a avut loc la Palatul Parlamentului. Evenimentul a fost organizat de Ambasada Marii Britanii la Bucureşti şi Misiunea din România a Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie.

Secretarul de stat, Ioan Căbulea, la conferinţa de presă prilejuită de acordarea sumei de 400.000 de dolari

Secretarul de Stat, şeful Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, chestor principal de poliţie Ioan-Nicolae Căbulea, a participat, joi, 11 octombrie a.c., la conferinţa de presă prilejuită de acordarea sumei de 400.000 de dolari de către Agenţia Antidrog Americană (DEA) către Structura Antidrog a Poliţiei Române şi Oficiul Naţional de Prevenire a Criminalităţii şi Cooperare pentru Recuperarea Creanţelor provenite din Infracţiuni din cadrul Ministerului Justiţiei.

Dezvoltarea unui sistem de monitorizare a indicatorilor de performanţă în sectorul serviciilor comunitare

Vineri, 12 octombrie 2012, în sala Hila a Hotelului Minerva din Bucureşti, începând cu ora 09.30, Ministerul Administraţiei şi Internelor organizează a doua conferinţă de prezentare a stadiului proiectului “Dezvoltarea unui sistem de monitorizare a indicatorilor de performanţă în sectorul serviciilor comunitare de utilităţi publice” cod SMIS nr. 2903. Beneficiarul proiectului este Direcţia Generală pentru Relaţia cu Comunităţile Locale din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, proiectul fiind cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative 2007 – 2013.

Cauza probabilă a incendiului din Popeşti – Leordeni

Cu privire la incendiul produs în data de 2 octombrie a.c. la un bloc dintr-un complex de locuinţe din localitatea Popeşti – Leordeni, judeţul Ilfov, comisia de cercetare a cauzei probabile de incendiu, formată din şapte specialişti din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dealu Spirii” al municipiului Bucureşti şi din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Codrii Vlăsiei” al judeţului Ilfov, a luat în considerare, iniţial, următoarele surse de aprindere:
a) de natură electrică (scurtcircuit electric, efect termic sau arc electric);
b) flacără deschisă;
c) acţiune intenţionată.

ULTIMA
ORĂ

1.495 misiuni de asistență medicală, în ultimele 24 de ore. Citiți aici

23 persoane salvate de angajații MAI. Citiți aici

Aproape 600 de șoferi au fost scoși din trafic, în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Trafic intens la graniţa cu Bulgaria. Detalii aici

Percheziții domiciliare, într-un dosar de criptomonede transferate ilegal, cu un prejudiciu de milioane de dolari

Rezultatele înregistrate la frontieră în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Bilanțul misiunilor pompierilor desfășurate de salvatori în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Peste 28.000 de verificări au fost efectuate cu aplicația eDAC

Aproape 5.000 de intervenții ale angajaților MAI, pentru siguranța cetățenilor, în ultimele 24 de ore

Sari la conținut