Videoconferință susținută de vicepremierul Gabriel Oprea pe tema alegerilor

Viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a susținut astăzi 31 octombrie, o videoconferinţă cu prefecții și șefii structurilor centrale și teritoriale ale M.A.I., având ca temă evaluarea stadiului de îndeplinire a măsurilor organizatorice și de ordine publică luate pentru desfășurarea în bune condiții a scrutinului din 2 noiembrie a.c.

Vicepremierul Gabriel Oprea a conferit Placheta de Onoare a MAI președintelui Academiei Române

În cadrul unei ceremonii care a avut loc joi, 30 octombrie a.c., viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel OPREA, a conferit Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne Președintelui Academiei Române, academician dr. ing. Ionel Valentin VLAD,”pentru participarea activă a Academiei Române la dezvoltarea societăţii româneşti și pentru sprijinul permanent acordat instituțiilor sistemului de apărare, ordine publică și securitate națională”.

Măsuri de ordine ale Poliţiei Române

Poliţia Română a dispus măsuri suplimentare pentru desfăşurarea în bune condiţii a meciului de fotbal dintre echipele reprezentative ale României şi Ungariei. Aproape 6.400 de poliţişti acţionează, la nivel naţional, pe traseele de deplasare de la intrarea în ţară până în Capitală, în aeroporturi şi gări, precum şi în municipiul Bucureşti, pentru ca participanţii la competiţia sportivă să se bucure în linişte de eveniment.

Măsuri de ordine publică la competiţia sportivă România – Ungaria

Cu ocazia partidei de fotbal dintre reprezentativele ROMÂNIEI şi UNGARIEI, care se va disputa sâmbăta, 11 octombrie a.c., începând cu ora 19.00, pe stadionul Arena Naţională, Jandarmeria Română va coordona măsurile de ordine şi siguranţă publică pentru buna desfăşurare a acestei competiţii sportive internaţionale, deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor maghiari, precum şi pentru menţinerea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei.

10 ani de operare aero-medicală SMURD

Marți, 7 octombrie a.c., la sediul Ministerului Afacerilor Interne, în prezența prim-ministrului Victor PONTA și a viceprim-ministrului pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel OPREA, a avut loc Ceremonia de aniversare a 10 ani de operare aero-medicală SMURD, marcându-se astfel un deceniu de la prima misiune aeriană cu elicopterele SMURD operate de Inspectoratul General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.smurd.jpg

Videoconferință susținută de vicepremierul Gabriel Oprea, în contextul începerii campaniei electorale

Viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a susținut astăzi, 2 octombrie, o videoconferinţă cu prefecții și șefii structurilor centrale și teritoriale ale M.A.I., în contextul începerii campaniei electorale pentru alegerea Președintelui României.
Redăm declarația viceprim-ministrului pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea.

ULTIMA
ORĂ

1.495 misiuni de asistență medicală, în ultimele 24 de ore. Citiți aici

23 persoane salvate de angajații MAI. Citiți aici

Aproape 600 de șoferi au fost scoși din trafic, în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Trafic intens la graniţa cu Bulgaria. Detalii aici

Percheziții domiciliare, într-un dosar de criptomonede transferate ilegal, cu un prejudiciu de milioane de dolari

Rezultatele înregistrate la frontieră în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Bilanțul misiunilor pompierilor desfășurate de salvatori în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Peste 28.000 de verificări au fost efectuate cu aplicația eDAC

Aproape 5.000 de intervenții ale angajaților MAI, pentru siguranța cetățenilor, în ultimele 24 de ore

Sari la conținut