Albanezi depistaţi de poliţiştii de frontieră constănţeni în timp ce încercau să intre ilegal în ţară

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în apropierea frontierei cu R. Bulgaria doi cetăţeni albanezi care intenţionau să treacă ilegal frontiera cu scopul de a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen.
Bărbaţii în cauză au beneficiat de ajutorul a doi conaţionali, reţinuţi de poliţiştii de frontieră români pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi.

Măsuri dispuse de vicepremierul Gabriel Oprea în cazul scufundării șlepului în zona Moldova-Veche

Viceprim-ministrul pentru securitate națională, Gabriel Oprea, în calitate de președinte al CNSSU, a ordonat Centrului Operațional de Comandă al Guvernului și Platformei de Coordonare Operațională să verifice în timp real, prin structurile proprii și ministerele de linie, gradul de risc potențial pentru mediul înconjurător după ce un șlep românesc, încărcat cu fertilizant agricol, s-a scufundat astăzi în apropierea Portului Moldova-Veche, județul Caraș Severin.

Vicepremierul Gabriel Oprea a primit Medalia Aniversară a Revoluției Române din Decembrie 1989

Marți, 10 februarie a.c., la sediul Ministerului Afacerilor Interne, Asociaţia “Memorialul Revoluţiei 16-22 Decembrie 1989” a acordat Medalia Aniversară a Revoluției Române din Decembrie 1989 vicepremierului pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, pentru susținerea proiectelor Asociației, la împlinirea a 25 de ani de la Revoluție.

Măsuri dispuse de viceprim-ministrul Gabriel Oprea în condițiile atenționării de Cod Galben

În contextul atenționării de Cod Galben de ninsori și vânt puternic, emisă astăzi de către Administrația Națională de Meteorologie, valabilă începând de mâine, de la ora 16.00 până sâmbătă, la ora 14.00, pentru 24 de județe din jumătatea sudică a țării și municipiul București, viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a dispus prefecților și șefilor structurilor de situații de urgență din județele vizate de avertizare să ia toate măsurile pentru a preveni și gestiona eventualele situații generate de căderile de zăpadă sau de viscol.

ULTIMA
ORĂ

1.495 misiuni de asistență medicală, în ultimele 24 de ore. Citiți aici

23 persoane salvate de angajații MAI. Citiți aici

Aproape 600 de șoferi au fost scoși din trafic, în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Trafic intens la graniţa cu Bulgaria. Detalii aici

Percheziții domiciliare, într-un dosar de criptomonede transferate ilegal, cu un prejudiciu de milioane de dolari

Rezultatele înregistrate la frontieră în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Bilanțul misiunilor pompierilor desfășurate de salvatori în ultimele 24 de ore. Detalii aici

Peste 28.000 de verificări au fost efectuate cu aplicația eDAC

Aproape 5.000 de intervenții ale angajaților MAI, pentru siguranța cetățenilor, în ultimele 24 de ore

Sari la conținut