Urmărit internațional, depistat

În urma colaborării dintre poliţiştii români și germani, în cadrul unei operaţiuni de tip E.N.F.A.S.T., a fost depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru infracţiuni cu violenţă.

La data de 19 noiembrie a.c., în urma unei operaţiuni E.N.F.A.S.T. (European Network of Fugitive Active Search Teams) desfăşurate de poliţiştii Serviciului Urmăriri – Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în cooperare cu poliţiştii din Germania, a fost depistat şi reţinut un bărbat care erau urmărit internaţional.

Un polițist de frontieră a refuzat să se lase mituit

În baza unui denunţ formulat de un poliţist de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Sectorul P.F. Negru Vodă, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au prins în flagrant un cetăţean român care încerca să ofere poliţistului de frontieră suma de 100 euro. În schimbul banilor, poliţistul ar fi trebuit să nu-i întocmească dosar penal pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul rutier.

Urmărit internaţional, reținut în urma cooperării polițienești internaționale

În urma cooperării dintre polițiștii Unității Naționale Europol – C.C.P.I., ai Institutului Național de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și autoritățile judiciare din Olanda a fost identificat și reținut un bărbat, condamnat la 8 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie, violare de domiciliu și conducere fără permis.

ULTIMA
ORĂ

Modificări legislative pentru gestionarea eficientă a cazurilor de violență de către polițiști, detalii aici

Acțiuni ale polițiștilor în domeniul operațiunilor cu substanțe periculoase și deșeuri, citește știrea aici

138 de autori de infracțiuni prinși în flagrant, în cursul zilei de ieri, detalii aici

18 persoane au fost salvate de angajații MAI, în ultimele 24 de ore, citește mai mult aici

Aproximativ 5.000 de evenimente la care s-a intervenit operativ, în cursul zilei de ieri, detalii aici

Aprope 31.000 de verificări au fost efectuate cu aplicația eDAC pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale, în ultimele 24 de ore, detalii aici

Sari la conținut