Construcția noului stadion Dinamo ar putea începe în 2021

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a prezentat astăzi, în cadrul unei vizite derulate la Complexul Sportiv Dinamo, detalii despre construcția noului stadion de fotbal Dinamo. Proiectul este unul prioritar, iar pentru demararea și finalizarea lui vor conlucra M.A.I, CS Dinamo, Compania Națională de Investiții, Primăria sectorului 2, dar și suporterii dinamoviști.

La întâlnire au mai participat chestorul-șef de poliție Bogdan Despescu, secretar de stat în M.A.I., Ionuț-Adrian Popa, președintele CS Dinamo, Manuela Irina Pătrășcoiu, președinte CNI, Adrian Cefalan director de investiții al CNI, precum și viceprimarul sectorului 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu și deputatul Sorin Moldovan, membru în Comisia Învățământ, Știință, Tineret și Sport din Camera Deputaților.

”De acest stadion are nevoie și Clubul Dinamo, și România, și suporterii dinamoviști. Pentru construirea lui am găsit o soluție care să mulțumească toate părțile. Astfel, stadionul nu va fi construit paralel cu strada de acces ca sa deranjeze vecinii, ci va fi amplasat oblic, în trepte, sub forma unei picături”, a declarat ministrul Ion Marcel Vela.

Cea mai înaltă parte a stadionului va fi Peluza Nord a suporterilor, situată în zona străzii Doamna Oltea, urmând ca tribunele să scadă în înălțime până la cota minimă în vecinătatea locuințelor de lângă actualul velodrom.

 

 


Alte articole:
ULTIMA
ORĂ

RAIL ACTION DAY–Active Shield. Detalii aici

Persoane dispărute sau urmărite, depistate de polițiști. Citiți mai mult

Cooperare polițienească pentru combaterea criminalității. Detalii aici

Update – percheziții domiciliare la persoane bănuite de înșelăciune și operațiuni financiare frauduloase – smishing. Detalii aici

Echipajele de ordine publică au prins în flagrant, în ultimele 24 de ore, 207 autori de infracțiuni. Detalii aici

25 de persoane salvate în ultimele 24 de ore, detalii aici

În cursul zilei de ieri, în aplicația eDAC, au fost efectuate peste 22.500 de verificări, detalii aici

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au reținut 637 de permise de conducere. Detalii aici

Sediu nou pentru polițiștii din Vama Veche. Detalii aici

Forțe suplimentare pe litoral pentru siguranța cetățenilor în sezonul estival 2024. Detalii aici

Sari la conținut