Comunicat de presă

Bugetul Ministerului Afacerilor Interne a fost suplimentat astăzi, 26.11.2021, prin aprobarea în ședința de Guvern a ordonanței de urgență cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2021.

 

Rectificarea bugetului Ministerului Afacerilor Interne din luna noiembrie este una pozitivă, la sursa buget de stat fiind suplimentate limitele de cheltuieli cu 517.703 mii lei credite de angajament, respectiv cu 44.862 mii lei credite bugetare.

 

Astfel, prin aprobarea actului normativ, se asigură necesarul de fonduri pentru plata de către Casa de Pensii Sectorială a MAI a pensiilor militare de stat în luna decembrie.

 

Totodată, rectificarea are în vedere și acoperirea unor sume destinate derulării contractelor subsecvente pentru achiziția de stocuri de urgență medicală, cu respectarea acordurilor-cadru încheiate de către Oficiul National pentru Achiziții Centralizate.

 

Sumele alocate astăzi de Guvern susțin eforturile instituționale de asigurare  a eficienței activității Ministerului Afacerilor Interne pe toate palierele de responsabilitate.

 


Alte articole:
ULTIMA
ORĂ

Peste 85% din testele efectuate preliminar cu aparatul DrugTest Dräger 5000 au fost confirmate. Citiți aici

Percheziții într-un dosar ce vizează infracțiuni de furt și corupție. Detalii aici

28.538 de verificări au fost efectuate cu aplicația eDAC pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale. Detalii aici 

30 de persoane salvate de angajații MAI. Detalii aici

6.024 de evenimente la care s-a intervenit operativ. Detalii aici 

Sari la conținut