Şedinţă la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța

Astăzi, 1 septembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a avut loc o şedinţă  a ministrului de Interne, Cătălin Predoiu şi a secretarului de stat, chestor general de poliţie Bogdan Despescu, cu conducerea interimară a IPJ, comisar-şef de poliţie Mădălina Vlangăr şi şefii structurilor din cadrul Inspectoratului.

Agenda şedinţei a inclus analiza cazului Vama Veche, priorităţile operaţionale ale Inspectoratului în perioada următoare şi desfăşurarea proiectului pilot al reorganizării complete a IPJ Constanța.

„Am luat şi anunţat luni o serie de decizii privind reorganizarea completă a IPJ Constanța şi am iniţiat îndeplinirea acestora progresiv până la realizarea completă. Se cunosc priorităţile: trafic de persoane, droguri şi arme, migraţie ilegală, contrabandă, evaziune fiscală, siguranţa rutieră şi crima organizată. Aceste infracţiuni grave sunt toate legate de crimă organizată. Crima organizată a proliferat din cauza corupţiei şi a pasivităţii administraţiei, inclusiv a Poliţiei. Am dat instrucţiuni clare de a se derula cât mai intens operaţiuni de prevenţie şi combatere, de la circulaţia rutieră şi până la crima organizată. Cer o nouă atitudine bazată pe responsabilitate, angajament şi loialitate faţă de muncă, profesie, lege şi cetăţean din partea fiecărui poliţist”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu.


Alte articole:
ULTIMA
ORĂ

Mesajul ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, cu ocazia Zilei Auditului Intern în M.A.I. Citiți mai mult

Echipajele de ordine publică au prins în flagrant, în ultimele 24 de ore, 197 de autori de infracțiuni. Mai multe detalii

24 de persoane salvate în ultimele 24 de ore, detalii aici

În cursul zilei de ieri, în aplicația eDAC, au fost efectuate peste 19.000 de verificări, detalii aici

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au reținut 626 de permise de conducere. Detalii aici

Sari la conținut