Persoane cercetate pentru trafic de droguri de mare risc

Polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a 2 persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări a reieșit că, la data de 7 iulie 2024, în timp ce s-ar fi aflat în incinta unui complex, din municipiul București, în care se desfășura un festival de muzică, persoanele cercetate ar fi deținut și vândut mai multe comprimate ecstasy (drog de mare risc).

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au dispus reținerea celor 2 persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astăzi, 8 iulie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă a persoanelor reținute, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și de către Serviciul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Alte articole:
ULTIMA
ORĂ

Persoane cercetate pentru trafic de droguri de mare risc. Vezi aici

Cercetați pentru trafic de droguri de mare risc. Detalii aici 

Peste 1.000 ha de teren afectate de arderile necontrolate, în ultimele trei zile. Detalii aici 

Peste 1.400 de persoane supravegheate judiciar. Detalii aici   

Sari la conținut