Cetățean străin căutat de autoritățile din Cehia, depistat în urma unei acțiuni comune

 

În cursul zilei de ieri, 11 septembrie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Caraș-Severin, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Moldova Nouă, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Biroului pentru Protecția Animalelor, cu sprijinul Sectorului Teritorial al Poliției de Frontieră Caraș-Severin, au realizat o acțiune comună la o asociație pentru protecția animalelor din Moldova Nouă, unde exista presupunerea că s-ar fi aflat un cetățean de origine cehă, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare.

Bărbatul era căutat de autoritățile din Cehia, fiind condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, violență în familie și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

În momentul depistării, bărbatul a fugit în pădure, zona fiind supravegheată cu o dronă din dotarea Poliției de Frontieră, astfel că a fost localizat și reținut în scurt timp, de polițiști.

În cadrul acțiunii, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au efectuat verificări cu privire la condițiile de deținere a celor 24 de câini identificați în incinta asociației, iar, în urma neregulilor constatate, au aplicat 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.000 de lei.

Bărbatul de 36 de ani a fost prezentat procurorului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraș-Severin – Subcomisar de poliție Alina Boeru – 0757112243.


Alte articole:
ULTIMA
ORĂ

567 de conducători auto scoși din trafic pentru că reprezentau un potențial pericol pentru ceilalți participanți. Detalii  aici 

Întrevederea ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, cu Ihor Klymenko, ministrul Afacerilor Interne al Ucrainei. Detalii aici.

Participarea ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, la dezbaterea ocazionată de Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane. Detalii aici

Peste 6 milioane de comprimate, cu o valoare de piață de aproximativ 12,5 milioane de euro, confiscate de polițiști și procurori

144 de infractori au fost prinși în flagrant de structurile operative ale MAI

Trafic restricționat pe A 2 București-Constanța, detalii aici

Sari la conținut