Percheziții ale polițiștilor capitalei într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe

În această dimineață, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Poliția Sectorului 2, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Grupuri Infracționale Violente, Poliției Sectorului 3, Serviciului Acțiuni Speciale, Poliției Canine, împreună cu Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București pun în executare 11 mandate de percheziție domiciliară, în București și în județul Ilfov, într-un dosar penal ce se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

În fapt, la data de 21 septembrie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, de către angajații unei unități medicale din Sectorul 2, cu privire la un scandal la camera de gardă.

În vederea administrării materialului probator, în această dimineață, polițiștii Capitalei pun în executare 11 mandate de percheziție domiciliară, pentru depistarea persoanelor, precum și a bunurilor de interes în cauză.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

UPDATE

În urma perchezițiilor domiciliare puse în executare de polițiștii Capitalei, în această dimineață, 10 persoane au fost conduse la audieri, la sediul subunității de poliție, față de acestea urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Față de nouă bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de mâine, atât aceștia, cât și persoana care se află deja sub măsura arestării preventive pentru 30 de zile în altă cauză, să fie prezentați în fața Instanței cu propuneri legale.


Alte articole:
ULTIMA
ORĂ

567 de conducători auto scoși din trafic pentru că reprezentau un potențial pericol pentru ceilalți participanți. Detalii  aici 

Întrevederea ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, cu Ihor Klymenko, ministrul Afacerilor Interne al Ucrainei. Detalii aici.

Participarea ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, la dezbaterea ocazionată de Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane. Detalii aici

Peste 6 milioane de comprimate, cu o valoare de piață de aproximativ 12,5 milioane de euro, confiscate de polițiști și procurori

144 de infractori au fost prinși în flagrant de structurile operative ale MAI

Trafic restricționat pe A 2 București-Constanța, detalii aici

Sari la conținut